Voor ZZP'ers: Terug in bedrijf bij kanker

Uniek aanbod voor ZZP'ers en zelfstandig ondernemers: individueel traject tegen gereduceerd tarief.

Heb je een eigen bedrijf,
en de diagnose kanker gekregen?
Maak je je zorgen over de toekomst?

en vraag je je af hoe je jouw bedrijf overeind houdt?

Cabane werkt! heeft nu een uniek aanbod

Een sterk gereduceerd tarief voor vijf deelnemers aan het programma Terug in bedrijf bij kanker

Wat houdt het programma in?

Je krijgt een re-integratietraject aangeboden waarbij  de inhoud op maat wordt gemaakt voor jouw situatie. Dit bevat onder andere 4 coach-sessies á anderhalf uur per sessie en een follow-up-moment naar keuze. Het aanbod geldt voor het jaar 2017, de coaching dient dit jaar te starten. De duur van het traject is in overleg.

Coaching door Anke Vlaming

Anke Vlaming is zo'n 25 jaar werkzaam op het gebied van arbeidsre-integratie, jobcoaching en verzuimmanagement. Met een ondersteunende praktische aanpak brengt ze haar deskundigheid rond alle facetten bij verzuimbegeleiding, ook bij kanker, tot uitvoering. Anke Vlaming is zelf ook ZZP'er en weet wat voor vragen dat in de praktijk oproept.

Kosten

Het programma “Terug in bedrijf bij kanker” kost € 1000. Dankzij een subsidie betalen de eerste vijf deelnemers slechts € 350. 

Hoe kom je voor het aanbod in aanmerking?

Je meldt je aan bij Cabane werkt! per mail: info@cabanewerkt.nl
Wij maken op korte termijn een afspraak met u voor een oriënterend adviesgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. De eerste vijf deelnemers krijgen het programma aangeboden voor een sterk gereduceerd tarief. Je hoort na het adviesgesprek of jij bij de eerste vijf deelnemers zit.

Wat is Cabane werkt!

Cabane werkt! biedt een totaalpakket van ondersteuning en begeleiding aan bij het re-integreren na de behandeling van kanker. Een ervaren coachprofessional van Cabane werkt! verzorgt het programma “Terug in bedrijf bij kanker”.


Activiteiten - overzicht